Over ons

Ben jij op zoek naar een professioneel digitaal bureau voor een website/webshop, online groei of meer resultaat? 

. Je wilt natuurlijk wel weten met wie je te maken krijgt voordat u in gesprek gaat over het creëren van uw online bedrijf. DeGroot webdesign is een professioneel online digitale bureau dat gevestigd is in Naaldwijk.

 

Wij creëren websites met als doel uw organisatie, product, boodschap op een effectieve en krachtige manier bij uw doelgroep bekend te maken en te laten groeien. Wij presenteren uw bedrijf visueel en online. 

www.bylivingart.nl

DeGroot webdesign beschikt over expertises op het gebied van website creëren, online marketing, growth hacking en branding. Wij helpen u met het creëren van uw online imago. 

Vanuit uw wensen en doelstellingen bepalen wij samen de strategie en de in te zetten middelen. Persoonlijke benadering, transparantie en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Wie is De Groot Webdesign?

Mike de Groot is de eigenaar van DeGroot webdesign. Voordat ik mijn eigen bedrijf opstartte in 2018, was ik al enkele jaren werkzaam in de (online) Marketing branche. Zo werkte ik voor Dümmen Orange, OK plant en op de E-commerce afdeling van Royal Brinkman. 

Met mijn eigen ervaringen met websites, webshops, online marketing en Growth hacking, wil ik jou graag helpen met jouw online doelen!

2